Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MIG400_ibuprofen_femeie tânără simte febră și ține în mână un termometru
MIG400_ibuprofen_femeie tânără simte febră și ține în mână un termometru
Imagine_pentru_Răceală_și_Febră
Imagine_pentru_Răceală_și_Febră

Răceala și febra

În principal în timpul iernii și primăverii, mulți oameni au rinoree sau nas înfundat. În plus, durerile în gât, tusea și slăbiciunea pot interfera cu activitățile zilnice. Este o răceală comună sau o gripă? Chiar dacă răceala și gripa prezintă simptome similare, în ceea ce privește severitatea, sunt total diferite.

Care este diferența dintre răceala comună și gripă?

În ambele afecțiuni pot apărea următoarele simptome:

  • Tuse
  • Dureri în gât
  • Rinoree sau nas înfundat
  • Dureri musculare sau articulare
  • Dureri de cap
  • Febră

Dar, spre deosebire de o răceală obișnuită, simptomele gripei apar foarte brusc. În plus, o persoană cu gripă se simte epuizată și foarte obosită. Mai frecvent, are o temperatură ridicată și o tuse uscată ce vine din piept.

Evoluția unei gripe poate fi mult mai severă. Când vine vorba de febră foarte înaltă, aceasta ar putea fi o provocare pentru copii și persoanele în vârstă într-o măsură care pune viața în pericol!

Ce este febra?

În timpul zilei, temperatura normală a corpului uman poate varia între 35,5°C și 37,4°C. Când microorganismele pătrund în organism, sistemul imunitar produce substanțe pentru a lupta împotriva acestor organisme și, la rândul său, induce temperaturi mai ridicate ale corpului. Datorită temperaturii crescute persoana simte frig, slăbiciune și frisoane.În afară de aceasta, febra poate fi însoțită de dureri musculare și articulare. Temperaturile ridicate peste 38°C sunt definite ca febră. Este o reacție naturală a organismului de a lupta împotriva virușilor, bacteriilor și a altor microorganisme și de a proteja organismul.

Cum să reduceți temperatura ridicată?

Se recomandă plasarea unei comprese reci pe frunte și consumul multor lichide. Dacă temperatura este mai mare de 39°C, este necesară medicația împotriva febrei (medicament antipiretic) pentru a evita posibilul efect dăunător al temperaturii ridicate. Febra severă poate dăuna organismului prin convulsii și deshidratare. În unele cazuri, pentru persoanele cu sistem imunitar slab, febra poate pune viața în pericol și poate provoca chiar comă și leziuni ale creierului.

Există multe medicamente cu diferite substanțe active pentru tratamentul febrei. Substanța activă din MIG®400, ibuprofenul, s-a dovedit a fi foarte eficientă în scăderea febrei.Ibuprofenul prezintă un debut rapid de acțiune în 15 minute și o durată mai lungă de reducere a febrei decât paracetamolul. Compoziția specială a comprimatului MIG®400 face posibilă începerea acțiunii în 10 minute. În plus, ibuprofenul este în general bine tolerat și reduce rapid durerile musculare și articulare însoțitoare.

Durerea de cap

Durerile musculare și articulare

Durerea menstruală

MIG®400

Remediu eficient analgezic, antiinflamator și antipiretic

MIG400_ibuprofen_Un cuplu citește informații despre MIG și ibuprofen

Întrebări frecvente

Întrebările tale frecvente despre utilizarea MIG®400 și a ibuprofenului

MIG® 400_ibuprofen_analgezice cu acțiune rapidă_femeie în vârstă fără durere

Formulă cu acțiune rapidă

Formularea galenică specială a MIG®400 permite instalarea rapidă a acțiunii ibuprofenului